Nieuwe collectie lente/zomer 2024

FAM 280FAM 280 Collection is een zeer mooi patronenboek met 63 lente- en zomermodellen voor dames & heren. De patronen zijn praktisch allemaal uitgeschreven in maatjes S tot en met XL. De gebruikte garens zijn zowel klassieke als fantasiedraden en de gebruikte steken zijn alle mogelijke steken die je je maar kan bedenken.

Naar de modellen

Wooladdicts #12Wooladdicts by Lang Yarns is een prachtige jonge, tijdloze collectie breipatronen in moderne kleuren gemaakt van premium breigarens die geproduceerd worden op milieu en mensvriendelijke wijze!

Laat je inspireren door de kleurrijke projecten in 4 thema's voor deze lente en zomer.

Naar de modellen

Punto 67 - ParadiseHet nieuwe garen PARADISE is een licht, zomers garen in de meest prachtige kleuren dat je doet denken aan warme zomeravonden en verre oorden waar mensen kleding dragen in mooie, felle kleuren - of roepen deze kleuren totaal andere gevoelens bij je op?

Waar ze je ook aan doen denken, het is gemakkelijk om iets buitengewoons te creëren. Met dit garen creëer je een paradijs.

Naar de modellen

Punto 68 - Secret GardenNet als de geur van bloemen op een zonnige dag nodigt dit garen je uit om verborgen kleuren en texturen te ontdekken en gelaagde breisels te creëren.

Verlies jezelf in delicate kantpatronen en laat je gedachten afdwalen terwijl haar handen je leiden.

Net zoals geen twee bloemen hetzelfde zijn, is elke steek met SECRET GARDEN uniek.

Naar de modellen

Punto 69 - Siempre


Met lichte kleurschakeringen en subtiele glans is SIEPMRE perfect om een basisstuk of een gebied met goede steken net dat beetje extra te geven. Maak uw leven gemakkelijk en laat het garen voor u werken!

Een mix van klassiek katoen en cupro, een viscose gemaakt van katoenlinter, een afvalproduct van de katoenindustrie, SIEMPRE maakt indruk met zijn zachte gevoel en ton-sur-ton handverven. Vaak aangeduid als veganistische zijde, geeft cupro het garen ook een glanzende, verkoelende toets en resulteert het, wanneer het wordt verwerkt, in vloeiende en kreukvrije stukken.

Naar de modellen

Punto 71 - Silk ColorLaat je verleiden door 100% pure zijde. In de zomer is er niets luxer voor handen, naalden en huid dan deze glanzende en vloeiende vezels, breit geweldig en draagt heerlijk!

Een bol van 100 gram heeft een looplengte van ca. 260 m, geschikt voor naalden 3,5 - 4 mm. Met 4 a 5 bollen brei je al een trui of top in maat M.

Neem voor inspiratie een kijkje in de Punto 71 SILK COLOR.

Naar de modellen

Rico Lovewool 18


Het nieuwe boek Lovewool 18 presenteert klassieke, moderne brei- en haakmode in drie hoofdstukken voor iedereen die van natuurlijke materialen zoals katoen en mohair houdt en met zowel gebreide als gehaakte ontwerpen die een hoge feel-good factor hebben, waarbij stijlvolle accessoires niet ontbreken.

BESSEN hierin ontmoeten dieprode bessentinten en delicate perziknuances elkaar en vormen een kleurenmix die pure levensvreugde uitstraalt.

ALLES IS ZACHT is een hoofdstuk waarin rustige neutrale en natuurlijke kleuren en ook lichtpaarse tinten de lichtheid van de zomer weerspiegelen.

AQUA ALL OVER met een waar kleurenpalet van de zee.

Rico Boho CrochetIn dit gloednieuwe haakboek van RICO worden zomerse projecten gemaakt met twee populaire haakgarens: de kwaliteiten Fashion Jersey en Essentials Organic Cotton aran zijn heerlijk om te haken en zijn bovendien super beginnersvriendelijk.

Naast tal van woonaccessoires krijg je ook mode te zien in de vorm van tassen in verschillende maten en eveneens gehaakte zomerse tops.

In dit boek vind je 17 modellen in boho-stijl voor een zomers gevoel thuis, op vakantie en onderweg.